Nieuwsbrief

← Vorige

NokNok (12-16 jaar)

Je bent jong en je kan heel wat aan, maar een tegenslag of dip komt iedereen wel eens tegen. NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne bundelt 4 knaltips en coole opdrachten om te werken aan meer veerkracht en een goed gevoel.

Organiseer de workshop ‘NokNok - oppeppers voor een tienerhoofd’, ga aan de slag met de inspiratielijst en maak gebruik van de promotiematerialen. Leid zo jongeren toe naar www.noknok.be. Jongeren gaan op de website zelf aan de slag met hun geestelijke gezondheid en de dingen die hen bezig houden.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Wie kan NokNok promoten?

Lokale besturen, welzijnswerk, scholen, jeugdverenigingen en jeugdwerk

Waarom?

1 op 10 jongeren voelt zich niet altijd goed in zijn vel. Bij volwassenen is dat 1 op 3. Versterk de veerkracht van jongeren en zorg er mee voor dat die 1 op 10 niet evolueert naar 1 op 3.

We zetten je op weg

Je vindt bij ons inspiratie en ondersteuning om lokale activiteiten op te zetten die de NokNok-website ondersteunen en de vier knaltips in de kijker zetten. We beschikken over inspiratielijsten voor de jeugdverenigingen en lokale besturen.

Praktisch

Vraag ons een artikel, voorbeeldberichten voor Facebook, een e-mailbanner, afbeeldingen, inspiratiegidsen, postkaarten, stickers en affiches. 
Sinds kort is er ook een vorming beschikbaar. Bedoeld voor jeugdleiders. De vorming biedt hen praktische handvaten om NokNok te integreren in hun werking. 

Meer weten of actie ondernemen?

Joke Delepierre
051/23.17.40
 

Materialen

E-mailbanner: NokNok
Sticker: NokNok
Postkaart: NokNok
Affiche: NokNok
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen