Nieuwsbrief

← Vorige

Workshop Vind jezelf oké (Landbouw)

'Fit in je Hoofd, Goed in je Vel' is een campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven die handvatten wil aanreiken om de eigen veerkracht te versterken. De workshop Vind jezelf oké is specifiek gericht op land- en tuinbouwers.

In deze interactieve workshop staat de 1ste stap van www.fitinjehoofd.be centraal. ‘Jezelf oké vinden’ is immers belangrijk, het zorgt voor een positieve spiraal in het dagelijks leven. Zaken als stress, financiële problemen of moeilijke relaties kunnen aanleiding geven tot een lager zelfbeeld. Vaak hebben we de neiging ons te vergelijken met anderen die het schijnbaar beter doen, en leggen we onszelf verwachtingen op waaraan we niet kunnen voldoen.

Tijdens de workshop ‘Vind jezelf oké’ leren deelnemers hoe ze zichzelf hiertegen kunnen wapenen. Er wordt gezocht naar manieren om terug de klik te maken naar positief denken. Deelnemers gaan naar huis met tips en oefeningen voor elke dag.

Voor wie?

Landbouwers en tuinders 

Wie kan met de workshop aan de slag? 

Landbouworganisaties.

Praktisch

De workshop is geschikt voor 7 tot 25 deelnemers, om de interactie te behouden. Hij duurt ongeveer 3 uur. Richtprijs is € 60/uur + kilometervergoeding. Sommige landbouwkoepels voorzien een terugbetaling. Vraag ons meer informatie. 

Print voor elke deelnemer het werkboekje af. Vindt de workshop plaats binnen de regio van het project Zot van 't Boeren, dan kan je de boekjes bij hen aanvragen. Vraag ons meer informatie. 

We zetten je op weg 

Vraag bij ons een workshop aan. We bezorgen je de lijst met opgeleide begeleiders. Kies er zelf iemand uit en maak onderling praktische afspraken (zoals kostprijs, datum, locatie, beamer nodig ...). We helpen je ook graag verder met ondersteunende materialen, zoals Fit in je hoofd-boekjes voor de deelnemers, een digitale promotieflyer en -affiche, een Goed-gevoel-boom of -muur. 

Meer weten of actie ondernemen?

Joke Delepierre
051/23.17.40
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen