Nieuwsbrief

← Vorige

Workshop NokNok - Oppeppers voor een tienerhoofd

Hoe is het gesteld met het mentale welbevinden van de jongere de dag van vandaag? En wat kan je doen om hierop in te zetten? In deze workshop kom je meer te weten over veerkracht en hoe die te versterken. Je gaat interactief aan de slag met NokNok, een methodiek om veerkracht bij de jongeren te bevorderen. Je krijgt tips en advies om nadien samen met jongeren te werken aan een beter sociaal-emotioneel welbevinden.

Boek een workshop en laat je onderdompelen in de mentale leefwereld van jongeren. Ga daarna aan de slag binnen jouw organisatie en versterk de veerkracht van jouw jongeren.

Voor wie?

(semi)-professionelen of vrijwilligers zoals jeugdleiders of jeugdwerkers die het sociaal-emotioneel welbevinden van hun jongeren willen bevorderen.

Wie kan de workshop organiseren?

Lokale besturen, jeugddiensten, jeugdverenigingen, jongerenraad.

Waarom?

1 op 10 jongeren voelt zich niet altijd goed in zijn vel. Bij volwassenen is dat 1 op 3. Versterk de veerkracht van jongeren en zorg er mee voor dat die 1 op 10 niet evolueert naar 1 op 3.

Praktisch

Er zijn verschillende modules mogelijk, afhankelijk hiervan duurt de workshop 1u30-3u.
15 tot 25 deelnemers.
De organisator voorziet een locatie, tafels met stoelen, projectiescherm, beamer, laptop en flipover of whiteboard.
Kostprijs: 60€/u + kilometervergoeding.

We zetten je op weg

Vraag een workshop bij ons aan. Wij bezorgen je de lijst met opgeleide sprekers en je maakt onderling praktische afspraken. Je krijgt van ons ook NokNok-promotiematerialen voor de deelnemers, zoals de affiches, postkaartjes en stickers. 

Meer weten of actie ondernemen?

Joke Delepierre
051/23.17.40

Andere projecten:

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen