Nieuwsbrief

← Vorige

Workshop Fit in je hoofd, goed in je vel (Landbouwvrouwen)

In deze workshop leren landbouwvrouwen de 10 tips van ‘Fit in je hoofd’ integreren in het dagelijks leven. Geen voordracht, maar een interactieve sessie die de deelnemers zelf aan het werk zet. Geen loze voornemens, maar concrete opdrachten.

De workshop is een vertaling van de gewone ‘Fit in je hoofd’-workshop, specifiek voor de landbouwwereld. Hij kwam tot stand door een samenwerking van o.a. landbouwvrouwen, landbouwverenigingen en hulpverleners.

Boek een workshop voor jouw landbouwvrouwen en versterk hun veerkracht. Je bezorgt ze een boeiende, ontspannende sessie.

Voor wie?

Land- en tuinbouwvrouwen

Wie kan met de workshop aan de slag? 

Landbouworganisaties

Waarom?

Het is niet goed gesteld met de geestelijke gezondheid van de land- en tuinbouwers. 

Praktisch

De workshop is geschikt voor 7 tot 25 deelnemers, om de interactie te behouden. Hij duurt ongeveer 3 uur. Richtprijs is € 60/uur + kilometervergoeding. Sommige landbouwkoepels voorzien een terugbetaling. Vraag ons meer informatie. 

Print voor elke deelnemer het werkboekje af. 

We zetten je op weg 

Vraag bij ons een workshop aan. We bezorgen je de lijst met opgeleide begeleiders. Kies er zelf iemand uit en maak onderling praktische afspraken (zoals kostprijs, datum, locatie, beamer nodig ...). We helpen je ook graag verder met ondersteunende materialen, zoals Fit in je hoofd-boekjes voor de deelnemers, een digitale promotieflyer en -affiche, een Goed-gevoel-boom of -muur. 

Meer weten of actie ondernemen?

Joke Delepierre
051/23.17.40
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen