Nieuwsbrief

Leen Haesaert komt naar onze regio met haar infosessie over gezondheidsvaardigheden

Om gezondheidsinformatie kritisch te beoordelen en toe te passen in je eigen leven heb je gezondheidsvaardigheden (health literacy) nodig. Ze helpen je om gezonde beslissingen te nemen. Welke arts kies ik? Neem ik de fiets of niet? Laat ik mijn kind vaccineren?

Of je nu huisarts, preventieadviseur, leerkracht of welzijnswerker bent: oog hebben voor gezondheidsvaardigheden is van onschatbare waarde. Hoe je hierop kan inzetten? Door rekening te houden met de aanwezige vaardigheden en ze te ondersteunen.

Leen Haesaert heeft zich verdiept in alles wat met die (gezondheids)vaardigheden te maken heeft. Verbonden aan Memori, het onderzoeks- en expertisecentrum van Thomas More, heeft ze een brede expertise opgebouwd in schriftelijke communicatie, interculturele en inclusieve communicatie en visualiserend communiceren. Ze volgt innovatieve trends op de voet en vertaalt ze in uitdagende projecten en vormingen.

Op 23 januari vertelt Leen Haesaert ons meer over het belang van gezondheidsvaardigheden en hoe we er rekening mee kunnen houden. 

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan te sluiten, voorzien we deze gratis sessie 2 keer:

Volg de link van de locatie naar keuze voor meer info en gratis inschrijven. 

 

Leen Haesaert
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen