Nieuwsbrief

Klein maar dapper Mesen wint regionale stappenclash

15 van de 27 gemeenten namen in mei deel aan de regionale 10.000-stappenclash in Midden-West-Vlaanderen: Diksmuide, Heuvelland, Izegem, Kortemark, Lendelede, Lichtervelde, Mesen, Moorslede, Oostrozebeke, Poperinge, Staden, Tielt, Vleteren, Wingene en Zonnebeke. Hun doel was om in mei zoveel mogelijk inwoners te motiveren om 10.000 stappen of meer per dag te zetten.

5 keer rond de aarde

We waren deze editie met 978 deelnemers. Samen hebben we 288 miljoen stappen gezet, goed voor een dikke 200.000 km op de teller. Dat is 5 keer rond de aarde.

Nieuweling Mesen overwint

Twee steden namen dit jaar voor de eerste keer deel: Mesen en Tielt. En wat voor een première was dit voor Mesen! Onder het motto “klein maar dapper” sprokkelde Mesen in verhouding tot zijn totaal aantal volwassen inwoners de meeste stappen. Even leek het erop dat Lichtervelde opnieuw zou winnen, maar vanaf week 2 zat Mesen op kruissnelheid, stak ze Lichtervelde triomfantelijk voorbij en bleek ze verder onklopbaar. Mesen ontvangt van ons een fietstrapper en mag een jaar lang pronken met de wisselbeker. Lichtervelde en Kortemark halen zilver en brons.

De volledige eindstand vind je hieronder terug.Alle individuele resultaten vind je hier terug.

 

10.000 stappenclash
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen