Nieuwsbrief

← Vorige

Jobfit

Met Jobfit maakt je bedrijf werk van een kwaliteitsvol voedings- en bewegingsbeleid. De methodiek bevat een aantal tools die je bedrijf hierin ondersteunen zoals een stappenplan, een analyse-instrument en de brochure ‘Lekker in vorm’. Daarin lees je meer over gezonde voeding, dranken en manieren om voldoende te bewegen.

Slechte voedings- en bewegingspatronen, met overgewicht tot gevolg, hebben een negatieve impact op de productiviteit en de lengte van de actieve loopbaan. Een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid binnen je bedrijf voeren, kan hiervoor een oplossing bieden.

Voor wie?

Werknemers

Wie kan met Jobfit aan de slag?

Bedrijven, preventieadviseurs, HR-verantwoordelijken, interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk, ...

We helpen je op weg

We bieden je, als externe dienst voor preventie en bescherming op het werk of andere bedrijfsgerelateerde partner, ondersteuning bij Jobfit en geven je inspiratie voor acties binnen het gezondheidsbeleid van de bedrijven uit je regio.

Praktisch

Een bedrijf gaat met Jobfit aan de slag en vindt er praktische tools om gezondheid in het bedrijf aantrekkelijk en bespreekbaar te maken. 

Jobfit bevat:

  • een stappenplan;
  • een lijftijdbox met tools voor het bedrijf en de werknemers om info, tips en initiatieven die de gezondheid bevorderen, te delen;
  • testimonials.

Meer weten of actie ondernemen?

Stefanie Vanhoutte
051/23.17.41
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen