Nieuwsbrief

Gezocht: coach 'Bewegen op Verwijzing' in regio Tielt

Binnenkort kunnen inwoners uit Tielt en omstreken bewegen op verwijzing van hun huisarts. Het regionaal netwerk is momenteel nog op zoek naar een coach.

Wat is Bewegen op Verwijzing?

Bewegen op Verwijzing wil de ‘zittende’ Vlaming aan het bewegen krijgen. Want meer bewegen en minder lang stilzitten is een manier om het risico op gezondheidsproblemen te verkleinen. 
 
De huisarts verwijst personen met een verhoogd gezondheidsrisico door naar de ‘Bewegen op Verwijzing’-coach. In overleg met deze coach krijgt de deelnemer een beweegplan op maat: van een dagelijkse fietstocht naar het werk tot een wekelijks dans- of zwemuurtje in de buurt.

Gezocht: coach

Als coach is het jouw taak om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die doorverwezen zijn door hun huisarts. Je gaat niet samen met de deelnemer bewegen, maar je stelt samen een beweegplan op maat op. Je houdt hierbij rekening met de input van de huisarts, maar ook de situatie, mogelijkheden en verwachtingen van de deelnemer. Je volgt het traject van de deelnemer op en koppelt terug naar de huisarts.
 

Ben jij de geknipte kandidaat?

Of stel je direct kandidaat vóór 7 augustus 2019 via de inschrijvingslink.
De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 augustus in de namiddag. Hou dit moment alvast vrij!
 
Meer informatie?
 
Alle informatie over de rol van de coach vind je hier.
 
Heb je nog specifieke vragen? Neem dan zeker contact op met:
Ingeborg Doom, trekker ‘Bewegen op Verwijzing’ kleinstedelijke zorgregio Tielt: sociaalhuis@ocmwtielt.be of 051/40.90.52.
 
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen